hvvuuy_edited.jpg

TOEGANGSCONTROLE

het beheren en controleren van toegangswegen

Voor de bescherming van uw werknemers, bezoekers van de locatie en het succes van uw bedrijf is het essentieel dat u investeert in de juiste technologie. Natuurlijk wilt u dat uw bedrijfslocatie zo toegankelijk en uitnodigend mogelijk is, en dat uw personeel en bezoekers zich vrij door uw gebouw kunnen bewegen. Maar aan de andere kant wilt u ook een maximale bescherming tegen onbevoegde indringers.

Toegangscontrole is een kwestie van wie, waar en wanneer. Een toegangscontrolesysteem bepaalt wie er een ruimte binnen mag komen of verlaten, waar dit mag en wanneer dit mag. Het is met mechanische sluizen en sleutels niet mogelijk om veel beperkingen in te stellen. Bovendien bevatten ze geen gegevens van de sleutel die op een specifieke deur wordt gebruikt, en sleutels kunnen gemakkelijk worden gekopieerd of overgebracht naar een onbevoegde persoon. Wanneer een mechanische sleutel verloren gaat of de sleutelhouder niet langer bevoegd is om het beschermde gebied te gebruiken, moeten de sloten vaak worden vervangen.

Toegangscontrolesystemen bieden de mogelijkheid om te weten wie, waar en wanneer een gebouw of terrein betreden heeft. Met de toegangscontrolesystemen van Pro-Rec kan op een beheersbare en gebruiksvriendelijke manier toegang worden geregeld.